Отпушване на шахти в София

Обикновено сме свикнали да виждаме големи кръгли капаци по улиците или пред блока ни… е това са шахти. Това са ревизионните отвори на канализацията през които имаме възможност да отпушваме и да проверяваме каналите дали работят или не.

Отпушване на шахти се извършва със специализирана техника която позволява проникване в шахтата която вече пълна с фекална вода за да достигне до основните отводнителни канали. Има шахти в мазетата на къщи, блокове и много други сгради. Някои шахти са плитки около 50 до 70 см. дълбочина , при тях е възможно да се използва и преносимата механична машина за отпушване на шахти. Другите не до там плитки шахти са с дълбочина от 2 до 6 метра. При големите и дълбоки шахти се налага използването на хидро машини за отпушване на шахти.

Отпушване и почистване на шахти става или през пълната и запушена шахта или през съседна която е празна и ни дава възможност да насочим дюзата в канала който сочи към запушената шахта. От опит знаем че какъвто и да е проблемът ние ще го решим защото разполагаме с модерна и професионална техника за отпушване на шахти.

КАНАЛ СИТИ СОФИЯ е на разположение за вашите въпроси. Свържете се с нас, ние ще отпушим Вашата шахта на най-добра цена!

15

Години опит

567

Решени ВиК проблема

лв.

0

Най-добри цени

100

%

Доволни клиенти

Каналът Ви се запуши? Свържете се с нас сега: 0888 971 733

Реагираме бързо в цяла София

ОБАДИ СЕ СЕГА