Отпушване на канали в София

Здравей те на всички които живеят и работят в софия. Софийски улици и булеварди никога не спят и затова се налага някой да се грижи за чистотата. Ние – момчетата от нашата фирма за отпушване на канали сме решили да помогнем в поддръжката на този голям град като почистваме и отпушваме каналите на софийските жители.

Отпушване на канали и тоалетни в София е доста напрегната и динамична работа тъй като ние сме принудени да се съобразяваме с трафика на автомобили и с местата за паркиране. Понякога повече се возим от колкото работим, но на хората които живеят в София това им е ясно. Отпушването на каналите става бързо и лесно с професионална техника и инструменти за отпушване на канали, мивки, тоалетни, сифони и шахти.

Искам да ви споделя че отпушването на каквито и да е канали и други става по два начина – ръчно отпушване и машинно отпушване. Ръчното отпушване е винаги по-евтино от машинно защото при ръчното може и един каналджия  или по друг начин казано канал-специалист да свърши тази задача, докато при машинното се налага винаги да са двама каналочистачите. Затова машинното отпушване на канали е скъпо. Забравих да ви споделя че когато се налага машинно отпушване ползват и машини за отпушване които струват много скъпо.

КАНАЛ СИТИ СОФИЯ е на разположение за вашите въпроси. Свържете се с нас, ние ще отпушим Вашия канал на най-добра цена!

15

Години опит

567

Решени ВиК проблема

лв.

0

Най-добри цени

100

%

Доволни клиенти

Каналът Ви се запуши? Свържете се с нас сега: 0888 971 733

Реагираме бързо в цяла София

ОБАДИ СЕ СЕГА