Горещината е налице! Повишаването на температурите на лятото често съвпада с увеличаването на използването на вода, както на закрито, така и на открито. Изчислено е, че потреблението на вода в семейството може да се увеличи с 25% -50% през най-топлите месеци на годината. Ние винаги търсим начини за спестяване на пари, така че тези полезни […]

Горещината е налице! Повишаването на температурите на лятото често съвпада с увеличаването на използването на вода, както на закрито, така и на открито. Изчислено е, че потреблението на вода в семейството може да се увеличи с 25% -50% през най-топлите месеци на годината. Ние винаги търсим начини за спестяване на пари, така че тези полезни съвети ще дадат на вашите водопроводни и сметки за водат малко почивка:

Ако отсъствате от вашия дом няколко дни, намалете бойлера, за да спестите енергия. Също така е важно да знаете, че средният живот на бойлера е на възраст между 8 и 11 години. Ако не знаете възрастта на вашата система, проверете последните четири цифри от серийния номер на резервоара. Това ще ви покаже месеца и годината, в която е бил произведен.

Докато забавлявате семейството и приятелите си с готварски прибори и срещи, уверете се, че тези храни не свършват попадайки във канала.

Изглежда, че лятото няма да свърши? Уверете се, че давате на пералнята си почивка и визуално проверете маркучите и машината. Продължителността на гумения маркуч трябва да бъде заменяна приблизително на всеки 3 години.

Обмислете да замените някои от по-старите си уреди, като вашите душове, кранчета и тоалетни с EPA WaterSense продукти. С тях можете да пестите годишно от сметката си за вода!

Поливайте тревата си в точното време! Предполага се, че най-доброто време за наводняване на тревни площи и градинки е рано сутрин и вечер, след като слънцето залезе. Ако решите поливате вашата морава в средата на деня, тази вода може да се загуби поради изпарение от топлината през целия ден.

Имате ли дървета, засадени в предната ви морава? Всеки вид растеж на дърветата може да причини корени, които да проправят пътя си към вашата канализационна мрежа в търсене на вода. Ако подозирате, че има някакви щети (т.е. резервните отпадъчни води в най-ниското ви ниво), обадете ни се, за да проверим водопроводите ви.

Всеки сезон предизвиква различно предизвикателство за вашата водопроводна система във вашия дом – независимо дали са ниските температури на  замръзване зимата, или горещата влажност на лятната вода. Какъвто и да е проблемът ви с водопроводни инсталации, www.отпушваненаканалисофия.com  Винаги ще бъде на разположение в същия ден, за да ви помогне!

Previous Post

Подготвен ли сте за спешна помощ при запушване на водопровода?

Next Post

3 ВиК  подобрения за Вашата Кухня

ОБАДИ СЕ СЕГА