Скритите течове във вашите тръби може бързо да доведе до големи проблеми, ако не бъде намерено и поправено своевременно. Високите сметки за вода, мухъла и маната са само няколко проблема, които може да създадат скрит теч. Но как да разберете дали имате течаща тръба в стените си? В блога тази седмица вашият КАНАЛ СИТИ водопроводчик […]

Скритите течове във вашите тръби може бързо да доведе до големи проблеми, ако не бъде намерено и поправено своевременно. Високите сметки за вода, мухъла и маната са само няколко проблема, които може да създадат скрит теч. Но как да разберете дали имате течаща тръба в стените си? В блога тази седмица вашият КАНАЛ СИТИ водопроводчик за отпушване на канали предлага съвети как да откриете бързо течаща тръба, така че да може да се погрижите за нея, преди да създаде по-големи проблеми.

Проверете сметката си за вода

Един от първите признаци за течове по тръбите е необяснимо увеличение на сметката Ви за вода. Ако не сте увеличили потреблението, но забележите, че сметката ви е нараснала, това е силен индикатор, че имате изтичане някъде във вашите тръби. Един добър начин да се уверите със сигурност е да проверите водомера, когато цялата Ви вода е изключена. Ако метъра се движи, въпреки , че всичко в дома ви е изключено, е вероятно да има скрит теч.

Следвайте носа си

Постоянната вода създава отлична миризма много бързо, затова поддържате носа си нащрек. Ако започнете да усещате някаква странна миризма, това би показало изтичане зад тази стена. Вашият КАНАЛ СИТИ водопроводчик ще бъде в състояние да открие течове в стените, като използва технология, която бързо ще определи изтичането.

Внимавайте за тапети с мехури или за внезапни водни петна

Водата, която минава през стените, има начин да стане известна, ако забележите някаква промяна в тапета или необяснима промяна на цвета му. В такъв случай обадете се на вашия КАНАЛ СИТИ водопроводчик незабавно, за да разгледате проблема. Водата може да бъде заклещена зад тапета, причинявайки подутини. Някои видове бои също могат да проникнат, когато водата е поставена зад нея, така че не се колебайте да я разгледате, ако забележите промяна.

Внимавайте за признаци на мухъл и плесен

Докато плесента е често срещана във влажната среда на вашия дом – банята, ако го забележите някъде другаде в дома ви, това е силен признак за повреда на водопроводната система. Мухълът често расте бързо по стените, чиято вътрешна тръба изтича.

Имате проблеми с водопроводната инсталация? Звъннете на  КАНАЛ СИТИ и оставете нашите опитни водопроводчици да свършат работата правилно. Никоя работа свързана с водопроводната система не е твърде малка и не бива да се отлага.

В продължение на повече от 10 години, КАНАЛ СИТИ отпушва канали в София и околностите.

Ежегоно почистваме и отпушваме канали и водопроводни и канализационни системи всяка година, последвано от 2007 г. Нашата компания е напълно лицензирана, обвързана и застрахована и предлагаме приятелски, учтиви услуги с бързо реагиране.

Previous Post

Как да разберете, когато е време да се обадите на професионален водопроводчик

Next Post

3 съвета, които да имате предвид по време на следващия си пролетен ремонт на баня

ОБАДИ СЕ СЕГА