Ако сте решили да предприемете ремоделиране на банята, поздравления! Обновяването на банята може да направи вашия дом по-привлекателен и да ви даде шанс да преосмислите оформлението, така че вашата баня да има смисъл за вашия начин на живот. Все пак предприемането на всеки проект за ремоделиране е голяма работа и е важно да го направим […]

Ако сте решили да предприемете ремоделиране на банята, поздравления! Обновяването на банята може да направи вашия дом по-привлекателен и да ви даде шанс да преосмислите оформлението, така че вашата баня да има смисъл за вашия начин на живот. Все пак предприемането на всеки проект за ремоделиране е голяма работа и е важно да го направим правилно. В днешния блог вашият водопроводчик споделя някои съвети за нещата, които трябва да имате предвид по време на следващия ремонт на ремоделиране на санитарния възел.

Започнете с бюджета си

Преди да навлезете твърде дълбоко в процеса на планиране, ще трябва да установите колко сте способни да изхарчите от бюджета си. След като сте започнали ремоделирането, е лесно да се влюбите в прекрасните принадлежности и в това да имате луксозни предмети, така че чрез създаването на бюджет още от самото начало ще имате по-добра представа за това, което всъщност можете да си позволите и в това което трябва да закупите. Винаги е разумно да включвате 10-20% буфер, за да покриете неочакваните разходи, които винаги възникват по време на проектите за ремоделиране.

Направете списък (желания)

Започнете да изготвяте списък на всички неща, които обичате и искате да имате за вашата баня и нещата, които ви карат да се побъркате. Потърсете вдъхновение онлайн и в къщи на приятели, за да получите идеи за функциите, които трябва да включите в новата ви баня. Винаги е разумно да разделите списъка си на категории, класирани според това колко ви трябват конкретни неща. Започнете с нуждите, завършете с желание и след това го сравнете с бюджета си, за да решите в какво да инвестирате.

Наемете експерти

Дори и да сте запален съмишленик и да планирате да поемете по-голямата част от работата си, все още е важно да внесете експерт за някои от по-строгите и трудни работи нуждаещи се от експерт. Най-малко трябва да наемете опитен водопроводчик, който да ви помогне да планирате проектирането и да инсталира водопроводните Ви инсталации, за да сте сигурни, че отговаря на всички стандарти и правилно инсталиране и последваща работа. Трябва да инвестирате и в заплащането на квалифициран електротехник, тъй като електрическата работа никога не трябва да се извършва от никой, който не е обучен професионалист.

Искате ли да започнете да планирате следващата си ремоделирана баня? Обадете се на Master Plumbing & Mechanical на 301-650-9100 и оставете нашите опитни водопроводчици да свършат работата правилно. Никоя работа не е твърде малка и сега е моментът ,който сте отлагали твърде много време.

 

Previous Post

4 признака за протекла тръба във вашата ВиК система

Next Post

Съвети за поддръжка на водопровода в кухнята

ОБАДИ СЕ СЕГА