Ние професионалистите от  фирма за отпушване на канали сме решили да помогнем в съвети и поддръжката като почистваме и отпушваме каналите на софийските жители. Качествени съвети от нашата фирма „Отпушване на канали в София“ за  нашите клиенти, за да поддържат септичната система изправна. Няма значение дали имате септична система или сте на градска канализация, следните […]

Ние професионалистите от  фирма за отпушване на канали сме решили да помогнем в съвети и поддръжката като почистваме и отпушваме каналите на софийските жители.

Качествени съвети от нашата фирма „Отпушване на канали в София“ за  нашите клиенти, за да поддържат септичната система изправна. Няма значение дали имате септична система или сте на градска канализация, следните съвети никога не трябва да ги забравяте:

Унищожители от всякакъв вид – чинии за почистване, бебешки кърпички или хартиени кърпи …Какво ли няма в септичната яма.  Изваждаме повече кърпички и хартиени кърпи от запушени канали, отколкото всичко друго.

– Салфетки, памперси, тампони, памучни топки или памучни тампони – тези предмети са абсорбиращи … Супер абсорбиращи и те ще продължат да абсорбират и растат. Те не се разпадат лесно и причиняват ужасни проблеми.

– Мазнини, масла и мазнини – знам, че е течност, когато я излеете в канала, и веднага щом пуснете студената вода, тя се замъглява и втвърдява. Това създава тръбна запушваща восъчна мръсотия. Чували ли сте някога фразата „Маслото и водата не се смесват“? Изцедете мазнините за готвене в отделен контейнер и го хвърлете в боклука.

– Каучукови ръкавици  – тези предмети може да изглеждат най-санитарният начин да ги изхвърлите, когато са замърсени. Моля, не го правете. Те трябва да отидат в кошчето ви. Тези елементи лесно се улавят в тръби. Също така никога не разрушавайте, което причинява безброй проблеми в септичната система и съоръженията за пречистване на водата.

– Цигарени угарки и лекарства – тези предмети, когато се замърсяват подпочвените води, разрушават добрите бактерии, отделят токсини и могат да повлияят неблагоприятно на дивата природа.

 – Зъбен конец – изглежда доста невинно, нали? Грешите. Това е пластмаса, която означава, че не е биоразградима. След като е изхвърлен, той се обвива  около други предмети, които могат да създадат много голямо запушване.

 – Котешка тоалетна – запушване от котешка тоалетна. Котешката тоалетна е съставена от глина и пясък. Когато глината и пясъкът се намокрят, те се втвърдява на топка, която ви улеснява да почистите след вашето домашно куче. Когато промивате пясъка и глината в тоалетната си, тя остава и се втвърдява.

Ключът към поддържането на здрава септична система е да се поддържа правилно. Следвайте нашия съвет по-горе и проверявайте редовно и изпомпвайте. Също така може да искате да използвате биологичен мениджър като ENDURE, за да поддържате безпроблемно ликвидационните линии, септичната система и маслените капани. Трябва да можете да използвате много години вашата съществуваща септична система.

Previous Post

Ремонт на канализация

Next Post

Жилищна поддръжка от водопроводчици

ОБАДИ СЕ СЕГА