Разрушени тръби, повредени бойлери, преливащи тоалетни. Някои проблеми с водопроводните системи просто не могат да бъдат игнорирани. Проблемите с водопроводните и канализационните системи никога не се случват в добро време. Всъщност често може да изглежда, че те се случват посред нощта или точно преди празниците и специалните случаи, когато вашият дом ще бъде пълен с […]

Разрушени тръби, повредени бойлери, преливащи тоалетни. Някои проблеми с водопроводните системи просто не могат да бъдат игнорирани.

Проблемите с водопроводните и канализационните системи никога не се случват в добро време. Всъщност често може да изглежда, че те се случват посред нощта или точно преди празниците и специалните случаи, когато вашият дом ще бъде пълен с приятели и семейство.

Тогава е време да се свържете с вашия авариен водопроводчик, за да се погрижи за всички ваши водопроводни проблеми. Нашите водопроводчици – специалисти са винаги на разположение, за да се справят с вашите проблеми.

Нашата фирма Канал Сити София работи в сферата на ВиК услугите и в частност сме тясно специализирани в отпушването на канали, тоалетни, мивки, сифони и шахти. Има доста други колеги работят като ВиК специалисти и водопроводчици но ние се наричаме каналджии.
Ние спасяваме вашите водопроводни инсталации и ги връщаме обратно към нормалното им състояние.
Независимо дали се случва спешно късно през нощта, през уикенда или дори през почивката, можете да разчитате на водопроводните ни услуги.
Независимо от повредата, обадете се на нашите опитни представители, които могат да ви помогнат с помощта на ВиК.
Можем да насрочим среща, която работи за вас или веднага да изпратим водопроводчик до вашия дом, ако имате спешна помощ.
Такива проблеми при аварийни водопроводни системи могат да включват:
   – Въпроси за аварийна газова връзка;

– Прекъсване на канализационната мрежа;

– Маркучи за перални машини;

– Кухненски и тоалетни умивалници;

– Повредени бойлери;

– Замръзнали тръби;

– Спукани тръби;

– Преливащи тоалетни и други.

Без значение какъв е проблемът Ви с водопроводни инсталации, не чакайте да стане по-зле и се обадете на специалистите водопроводчици за да получите помощ, когато имате нужда най-много от него.

Преди да дойде вашият водопроводчик:

При извънредна ситуация, можете  да предприемете мерки за смекчаване на потенциалните щети преди пристигането на спешната помощ. Уверете се, че знаете къде се намира вашият клапан за спиране на водата и използвайте при обаждане  нашите удобни съвети при аварийно състояние.

Ден или нощ, ние сме на вашето разположение

Никой не обича да чака да дойде водопроводчик – особено по време на спешна помощ. Ето защо се ангажираме да предоставяме бърза ВиК услуга 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Нуждаете се от помощ късно през нощта, 3:00 сутринта в неделя, преди вечеря на Деня на благодарността или дори в Коледа сутрин? Няма проблем. Винаги сме отворени, готови сме да отговорим на вашето обаждане и да изпратим експерт, който да ви поправи проблема с ВиК. И не позволявайте скоростта на нашия отговор да ви заблуди: Водопроводчиците са обучени експерти и се гордеят с работата си, която винаги е подкрепена от нашата изключителна гаранция за обслужване.

Обадете се сега за бърз отговор и проверете нашите водопроводни планове за домашни услуги и научете ползите от превантивната поддръжка на водопроводните системи и намалете необходимостта от спешни повиквания в бъдеще.

Previous Post

Основна информация за септичната система

Next Post

Какви услуги предлагат водопроводчиците?

ОБАДИ СЕ СЕГА