Денонощните водопроводчици от София предлагат  поддръжка и сервиз за вашия дом, работно място, фабрика или ферма. Отпушване на канали и тоалетни в София е доста напрегната и динамична работа тъй като ние сме принудени да се съобразяваме с трафика на автомобили и с местата за паркиране. Понякога повече се возим от колкото работим, но на […]

Денонощните водопроводчици от София предлагат  поддръжка и сервиз за вашия дом, работно място, фабрика или ферма.

Отпушване на канали и тоалетни в София е доста напрегната и динамична работа тъй като ние сме принудени да се съобразяваме с трафика на автомобили и с местата за паркиране. Понякога повече се возим от колкото работим, но на хората които живеят в София това им е ясно. Отпушването на каналите става бързо и лесно с професионална техника и инструменти за отпушване на канали, мивки, тоалетни, сифони и шахти.

Повечето собственици на жилища не обръщат особено внимание на септичната си система, докато не проникнат в двора или нямат резервно копие в къщата. Не само тези ситуации могат да бъдат скъпи, но те са неудобни, разхвърляни и вредни за водоснабдяването и здравето на общността.
Обща информация за вашата септична система

Вашата септична система съдържа три основни компонента, входяща тръба за отпадни води от вашия дом, септична яма и дренажно поле. Отпадъчните води навлизат в херметически затворения резервоар. Смазката се излива на върха и твърдите частици (утайката) се натрупват на дъното. Естествените бактерии помагат да се разрушат тези вещества и отпадъчната течност се влива в дренажното поле. Отпадъците допълнително се разграждат от бактериите и се филтрират през почвата.

За да се поддържа тази система в правилна работна последователност, редовните инспекции и изпомпването на резервоарите трябва да се извършват периодично. Обикновено на всеки 3 до 5 години или повече, ако имате допълнителни хора във вашето домакинство или ако използвате отпадъци за изхвърляне на отпадъци често. Изпомпването на резервоара отстранява излишната шлака и утайка от резервоара. Ако това не се прави редовно, отпадъците няма къде да се върнат във вашия дом.

Трябва също така да проверите входящата тръба, за да се уверите, че тя не изтича и трябва да се уверите, че изтичането (кутията Т) е в добро състояние и не позволява отпадъци в двора ви вместо дренажно поле. Понякога дренажното поле може да не успее, защото се е напълнило или се е сринало и ще трябва да пренасочите пътя на отпадъчните води към различно отводняване.

Наследственото водопроводно съоръжение може да ви помогне да поддържате септичната система. Разполагаме с пълна гама от услуги, включващи видео инспекция, септична яма, поправка и ремонт на септични ями и подмяна и ремонт на дренажни кладенци. Препоръчваме да ни се обадите за редовна поддръжка, преди да настъпи много миризлив, много объркан и много скъп провал. Можете също така да получите съвети за изправна септична система.

Previous Post

Какви зони от канализацията са предразположени към увреждане?

Next Post

Спешни водопроводни услуги

ОБАДИ СЕ СЕГА