Ах, лято. Температурите се увеличават, дъждът започва да намалява, птиците чуруликат, ваканциите изобилстват и ние прекарваме повече време, наслаждавайки се на открито. Друго нещо, което се променя през горещите месеци са и грижите за водопроводната система на вашия дом. Топлината, дългите дни и високата активност през лятото поставят вашата водопроводна система под нови и различни […]

Ах, лято. Температурите се увеличават, дъждът започва да намалява, птиците чуруликат, ваканциите изобилстват и ние прекарваме повече време, наслаждавайки се на открито. Друго нещо, което се променя през горещите месеци са и грижите за водопроводната система на вашия дом.

Топлината, дългите дни и високата активност през лятото поставят вашата водопроводна система под нови и различни видове напрежение. Разгледайте тези важни съвети и вашите водопроводни инсталации ще бъдат подготвени за лятото .

Погледнeтe отблизо вашите пръскачки.

Суровaта зима може да е повредила напоителната ви система под формата на напукване и изтичане и запушване на водопроводните ви канали, което води до загуба на вода. В началото на лятото проверете всички външни водопроводни тръби и канали във вашия дом за течове, ръжда или погрешна посока. Коригирайте ги възможно най-рано, за да спестите възможно най-много вода и пари.

Училищната лятна ваканция означава стрес за домашните водопроводни тела.

Лято означава, че децата са извън училище и вероятно около и в къщата много по-често. Повече хора у дома означава повече натоварване на вашата водопроводна система. Добавянето и на няколко лоши навици към тази ситуация води до перфектната буря за проблеми с водопроводните системи.

  • Не изхвърляйте каквито и да е отпадъците  в тоалетнта , тъй като могат да предизвикат запушване.
  • Винаги проверявайте вентилатора, когато си взимате душ, за да предотвратите появата на плесен.
  • Следването на тези правила може да бъде разликата между гладкото плаване и основния водопровод.

Не затопляйте вода, която няма да използвате!

Ако отидете на почивка това лято, намалете температурата на бойлера, преди да тръгнете. Това не само ще даде на водния нагревател почивка, но и ще ви помогне да спестите пари от сметката Ви. Не се нуждаете от гореща вода във вашия дом, докато сте далеч от него така или иначе!

Обърнете внимание на мястото, където засаждате.

Лятото е страхотно време да излезете навън и да засеете нещо в градинката Ви. Ако обаче копаете в двора си, не забравяйте да го направите предпазливо. Има газови и канализационни линии под всички зелени площи. Знайте къде са вашите линии за газ и канализация, преди да засадите. Обърнете внимание, когато засаждате дървета. Корените на дърветата растат и могат да проникват лесно в канализацията, ако не сте внимателни.

Проверете връзките за съдомиялната машина и пералнята.

Ранното лято е идеалното време, за да сте сигурни, че вашата съдомиялна машина и пералня са свързани правилно. Ако можете да отстраните течове сега, можете да отблъснете много проблеми настъпващи по-късно този сезон.

За всички водопроводни инсталации, за които предпочитате да се грижат професионалисти, обърнете се към професионалистите в Len The Plumber. Ще ви помогнем да се възползвате максимално от красивото време и заетите месеци , като отстраним напълно всякакви проблеми със водопроводната ви система !

Previous Post

3 ВиК  подобрения за Вашата Кухня

Next Post

Как да разберете, когато е време да се обадите на професионален водопроводчик

ОБАДИ СЕ СЕГА