Време ли е да се обадите на професионалист? Страхотно е, че вероятно можете сами по поправяте някои неща в дома Ви, но има някои задачи, които може би е по-добре да оставите за професионалистите. Това важи особено за водопроводната система. Понякога дори най-добрите Ви усилия не са достатъчни, за да свършите работата, и в крайна […]

Време ли е да се обадите на професионалист?

Страхотно е, че вероятно можете сами по поправяте някои неща в дома Ви, но има някои задачи, които може би е по-добре да оставите за професионалистите. Това важи особено за водопроводната система. Понякога дори най-добрите Ви усилия не са достатъчни, за да свършите работата, и в крайна сметка може да влошите и без това лошата ситуация . Собствениците на жилища не винаги имат подходящо обучение или достъп до подходящия набор от инструменти, за да свършат работата правилно и ефикасно. Ето някои знаци, които да ви помогнат да разберете кога можете да се справите и кога е време да се обадите на професионален водопроводчик.

Течове

Течовете са неудобство, срещу което всички собственици са се изправяли в определен момент. Има много продукти на пазара, които могат да помогнат за облекчаване на тази ситуация, но ако ситуацията със запушването на водпроводния канал се повтаря постоянно , тогава вероятно е време да се обадите на водопроводчика. Постоянното поправяне на отвора на едно и също място или едновременно затваряне на различни места е признак за по-голям предстоящ проблем. Може да сте изправени пред запушена канализация или може да се нуждаете от услуга за отпушване на канализацията, за да може водата да преминава отново безпроблемно през водопроводните ви канали.

Ниско налягане на водата

Ниското налягане на водата във вашите мивки или душове може да означава, че трябва да се свържете с вашата водоснабдителна компания или община. Това обаждане ще Ви даде повече информация и ще ви уведоми, ако произтича от проблем, с който ще трябва да се сблъскате. Ниското налягане на водата може да означава, че имате някъде из водопроводната Ви система теч или спукване на тръби.

Намиране на теч

Говорейки за течове, често е трудно за собствениците на жилища да намерят източника на течовете без професионална помощ и оборудване. Течовете трябва да се поправят колкото е възможно по-бързо, тъй като те правят дома ви податлив на водните щети, мухъл и увеличение на вашите сметки.

Странна миризма

Справянето с резервоара за отпадъчни води е опасно и трябва да бъде направено само от професионален водопроводчик. Ако усетите странна миризма от канализацията в дома Ви, трябва незабавно да се обадите на водопроводчика си.

 Избягвайте вода или локви, тъй като те могат да съдържат токсични и опасни отпадъци.

КАНАЛ СИТИ водопроводни и канализационни услуги за всички ваши жилищни и търговски нужди

Свържете се с КАНАЛ СИТИ чрез обаждане на 0877 76 32 82 или се свържете с нас онлайн, за да получите повече информация за това как нашите експертни водопроводчици могат да ви помогнат с вашите водопроводни течове , запушване и всякакви друг проблеми свързани с водопроводната Ви система.

Previous Post

Лесни летни ВиК съвети за поддръжка на водопроводната система

Next Post

4 признака за протекла тръба във вашата ВиК система

ОБАДИ СЕ СЕГА