Изглежда има два основни въпроса, които правят собствениците на имоти да бъдат изложени на закътана вода от градска канализация. Първата е, когато градската канализация е комбинирана канализационна система. Вторият въпрос е, когато районът е близо до вода. Комбинирана градска канализационна система Една комбинирана градска канализационна система е, когато градската система за отводняване приема поток от […]

Изглежда има два основни въпроса, които правят собствениците на имоти да бъдат изложени на закътана вода от градска канализация. Първата е, когато градската канализация е комбинирана канализационна система. Вторият въпрос е, когато районът е близо до вода.

Комбинирана градска канализационна система

мръсен и запушен сифонЕдна комбинирана градска канализационна система е, когато градската система за отводняване приема поток от дъждовна вода и санитарен воден поток. Тъй като новите разработки възникват и се появяват по-често бури, комбинираните канали тенденция към архивиране по-често. Тъй като имотите също имат буря и санитарен поток, свързани с тези същите канали, те също страдат от обратната вода. Обикновено, ако даден имот има специална санитарна канализация, градската буря няма да причини щети. Много жилища имат линии на дъждовните линии, свързани извън къщата. Това предотвратява излагането на дъждовна вода в мазето. Комбинираната канализация не дава същата защита.

Близо до водни тела или високо водна маса

В много други случаи градската канализация е засегната от приливните води или подземните води. Въпреки че в тази категория има много други области.

Какво е задна санитарна клапа и как действа?

Заден санитарен вентил е тип затварящ клапан, който е проектиран да позволява само поток в една посока. Различните затварящи санитарни клапани работят по различни начини, но като цяло, вида на устройството, което се използва при сценарии за санитарни канализации, работи по следния начин:

Как функционира обратната санитарна клапа

Клапанът обикновено е в отворено положение: „топката“ (или „клапа / врата“) е отворена.

Когато възникне обратно състояние, плаванията под портата го повдигат и започват да блокират обратния поток.
Ако състоянието на обратния поток се увеличи, вратата / топката се затваря срещу уплътнение и създава уплътнение, което не позволява водата да премине в посока назад.

Когато състоянието на обратния поток завърши, портата / топката пада надолу поради гравитацията и се връща в отворено положение, за да позволи нормално изтичане на отпадни води от водопроводната система на дома.

Как може да се инсталира цилиндричен санитарен клапан?

Има няколко различни вида санитарни клапани и са монтирани по различни начини. Мястото на инсталацията трябва да бъде надолу по веригата на всички тела, за да осигури пълна защита, в допълнение към всички други изисквания на производителя, които може да съществуват. Инсталирането на устройство за предотвратяване на обратен поток е просто, но понякога тази работа е най-добре да бъде предприета от лицензиран и квалифициран водопроводчик и може да изисква водопроводно разрешение от града. Знаейки дали изтичането на фондацията ви отива към санитарната канализационна система или не е критично и в идеалния случай трябва да бъде пренасочено. Тъй като съществуват редица изисквания за код, отнасящи се до санитарните вентили за обратно виждане, необходимо е инсталиране на водопроводно разрешително. Инспектирането по водопровод ще позволи потвърждение, че изпълнителят е инсталирал правилно. Бележка с внимание, докато изпълнителите са наясно с това, те не винаги получават разрешение или дори ви информират, че е необходимо.

Има ли цилиндричен санитарен клапан, който гарантира, че няма да има резервно копие?

Продуктите с циклонен вентил предлагат много защита, няма гаранция, че няма да има резервно захранване поради редица фактори:

– Инсталация: Устройството трябва да бъде инсталирано правилно, включително местоположението, ориентацията и позицията. Ако водопроводчикът не се старае да спазва спецификациите на Cyclone, устройството може да не работи правилно. Затова е полезно да отделите време, за да разберете изискванията на инсталираното устройство и да проверите изработката на изпълнителя.

Някои проблеми са, както следва:

– Главното устройство за отводнителни клапани трябва да бъде разположено след всички санитарни приспособления, но преди да е свързано с изтичането на основата.

– Всяко устройство има насоченост към него, тъй като ще работи само ако е ориентирано правилно. Следователно устройствата обикновено имат ясно илюстрирани стрелки върху тях.

– Дренажът на вашата фондация усложнява нещата: Ако дренажът на основата на вашия дом се събира от ямка и след това се изхвърля на моравата, заден санитарен клапан има добри шансове да бъде подходящ. Ако изтичането на фондацията е свързано със санитарната канализация, най-добрият сценарий е да се прекъсне тази връзка.

Previous Post

Жилищна поддръжка от водопроводчици

Next Post

Основна информация за септичната система

ОБАДИ СЕ СЕГА