Нека да се изправим пред това: проблемите с водопроводните инсталации винаги предизвикват главоболия. Никога не е подходящото време тоалетната да се запуши или тръба да се спука, но това е част от една от неприятните реалности, на това да сте собственик на имот. Много собственици на къщи са изкушени да поправят проблемите с водопроводите сами, […]

Нека да се изправим пред това: проблемите с водопроводните инсталации винаги предизвикват главоболия. Никога не е подходящото време тоалетната да се запуши или тръба да се спука, но това е част от една от неприятните реалности, на това да сте собственик на имот. Много собственици на къщи са изкушени да поправят проблемите с водопроводите сами, но в някои случаи това не винаги е най-умният избор. В днешния блог разглеждаме някои проблеми, свързани с водопроводните инсталации, с които обикновено се срещат собствениците на жилища в София, и съветваме дали ще можете да ги коригирате сами или трябва да се обадите в помощ на професионалист водопроводчик.

Запушена тоалетна

Всеки собственик на жилище и наемател вероятно е преживявал ситуация с запушена тоалетна в даден момент от живота си. Макар че това е невероятно досаден проблем,  това е и проблем , който също толкова лесно може да се рещи, колкото да се оправиш. Солидно бутало обикновено може да се погрижи за запушването, макар че понякога това отнема повече време, отколкото бихте могли да го правите. Ако то не помогне, може да се изкушите да опитате с течни почистващи препарати, но ние не препоръчваме това, тъй като каустичните химикали могат да причинят увреждане на тръбите с течение на времето. Вместо това опитайте водопроводна змия.

Проблеми с водното налягане

Когато налягането на водата внезапно намалее, това може да означава редица неща. Ако забележите проблема само в едно приспособление, то вероятно е така, защото вашият аератор е запушен с отломки. Това е лесен водопровод проблем ,с който може да опитате да се справите сами. Въпреки това, ако забележите, че цялостното налягането в къщата ви е намаляло, то вероятно е много по-голям проблем, с който няма да можете да се справите сами и

Ще трябва да се свържете с вашият доверен водопроводчик за отпушване на канали в София.

Изтичащи или разрушени тръби

Обадете се на водопроводчик! Изтичането и разрушаването на тръбите може бързо да доведе до значителни щети във вашия дом предизвикани от водата и този проблем е извън уменията на дори справящи се с някой проблеми собственици на жилища. Не забравяйте да се обадите на водопроводчик, веднага щом забележете признаци на изтичане на тръбите.

Вашият водопроводчик може да помогне

Имате проблеми със санитарните инсталации? Направете обаждане на 301-650-9100 и оставете нашите опитни водопроводчици да свършат работата правилно. Никоя работа не е твърде малка и сега е идеалният момент да се заемете с проекта за ремонт на ВиК системата ви, който сте отлагали дълго време.

В продължение на повече от 10 години, КАНАЛ СИТИ работи на територията на цяла софия София и околностите в проблемите с водопроводните системи.

Previous Post

Топ съвети за летните проблеми с водопроводните системи

Next Post

Да повикаме на професионален водопроводчик или „направи си сам“? Част 2

ОБАДИ СЕ СЕГА