Без значение какъв е вашият проблем  водопроводчикът  винаги може да помогне. Независимо дали става дума за теч от тръба, блокиран дренаж или счупен котел, ще се погрижим да ви ги отремонтираме. Както и при повечето аварийни водопроводчици, ние сме на разположение по всяко време на деня, за да се справим с всякакви ВиК инсталации. Нашият […]

Без значение какъв е вашият проблем  водопроводчикът  винаги може да помогне. Независимо дали става дума за теч от тръба, блокиран дренаж или счупен котел, ще се погрижим да ви ги отремонтираме.

Както и при повечето аварийни водопроводчици, ние сме на разположение по всяко време на деня, за да се справим с всякакви ВиК инсталации.

Нашият висококвалифициран екип от водопроводчици предлага бързо и достъпно решение за Вашето водопроводни аварии.

Ние като аварийни водопроводчици имаме тактически процедури за най-често срещаните проблеми при аварийните водопроводни системи.

Течащи тоалетни: Ние разбираме, че течащата тоалетна може да причини доста проблеми на банята. При тези видове работа времето и скоростта на извършване на ремонта е от съществено значение, тъй като течащата тоалетна може да повлияе на степента на водните щети, които могат да избият по стените и пода.

Спукани  тръби: След спукване на тръбата може да загубите доста литри вода и това да повлияе на месечната ви сметка. Ние водопроводчиците от фирма Канал Сити – София помагаме на собствениците да намалят щетите, като предприемаме необходимите мерки за ремонт или замяна на спуканите тръби.

Проблеми при течове: Нашите аварийни водопроводчици се справят с проблеми при аварийни течове, които причиняват проблеми на кухнята и банята. Ние помагаме на собствениците на жилища да отпушат задръстените мивки, като използват подходящи инструменти и тактики за отстраняване на мазнините и остатъците от храна и други плътни материали, които са причинили задръстването.

Течове от тръби: Въпреки че течът изглежда прост въпрос, той може постепенно да се превърне в основен голям проблем. По време на теча от тръбопроводите, ние стратегически затягаме разхлабените фуги, така че водата да не тече повече.

Тактически методи при аварийни проблеми

Тъй като аварийните ситуации във водопроводните инсталации могат да се появят без предупреждение, ние винаги се стремим да се справяме бързо и ефективно с осигуряването на най-високо качество на обслужване на клиентите. В момента, в който получим обаждане за услуга, нашият екип действа без никакво забавяне, за да отстрани проблема своевременно. Освен бързото обслужване, ние осигуряваме и голяма удовлетвореност на клиентите чрез:

Използване на подходящи професионални инструменти, използване на консумативи за професионална подмяна, извършване на задълбочени проверки след завършване на сервизните процедури.

Ключови аварийни тактики за ВиК

За да направите аварийните водопроводни аварии  по-малко стресиращи, нашите аварийни водопроводчици могат да предоставят съвети, тактики и стратегии, докато са път към вашия дом. Стъпките, които предлагаме са практични и прости, така че можете да изпълнявате целите без никакви проблеми. Нашите тактики могат да ви помогнат, когато се сблъскате със следните проблеми:

Ако тоалетната е задръстена и прелива трябва  да спрете водата по време на всяка от тези ситуации, собственикът трябва да изключи водния клапан, който е прикрепен от страната на тоалетната. След като клапанната част се завърти обратно на часовниковата стрелка, водата ще спре да тече.

Ако има теч от тръбата или  друг водопроводен проблем, който може да бъде управляван чрез спиране на основното водоснабдяване. Ако тръбата, която е свързана към приспособление, тече, можете да спрете теча, чрез завъртане на специалния клапан, който контролира водата. Когато тръбата тече по стената или тавана, най-добрият начин да се спре теча – чрез спиране на основното водоснабдяване.

Previous Post

Какви услуги предлагат водопроводчиците?

Next Post

ВиК канали

ОБАДИ СЕ СЕГА